Uğur Çadırcı'dan 1 Nisan Sürprizi

Başarılı konut projelerinde Ataşehir ile adını zirveye yazdıran Uğur Çadırcı Yapı Sanayi A.Ş., Ataşehir Gold’un tanıtımını 1 Nisan’da yaptı.

Uğur Çadırcı'dan 1 Nisan Sürprizi
04.04.2016    |   Bu Haber 2353 kez okundu.
Paylaş:

Başarılı konut projelerinde Ataşehir ile adını zirveye yazdıran Uğur Çadırcı Yapı Sanayi A.Ş., Ataşehir Gold'un tanıtımını 1 Nisan'da yaptı.

Şimdiye kadar 20 daireden oluşan Yenişehir Evleri, 138 dairelik Ceylanpark ve 36 dairelik Gözde Evler projelerini başarıyla tamamlayarak şanslı ailelere teslim eden Uğur Çadırcı, 376 daireden oluşan Ataşehir Prestij'de sona yaklaşırken 108 daireden oluşan Ataşehir Gold'un tanıtım çalışmaları ile dikkat çekti.

Kentteki tüm billboardları iki hafta boyunca kapatan Uğur Çadırcı, Ataşehir Gold'un tanıtımını yapıyor.

Maşuk bölgesine adını veren Ataşehir Prestij projesinden sonra yoluna devam eden Uğur Çadırcı, aynı bölgede 12 bin 920 metrekarelik alan üzerine 3 blok konut ve 2 blok ticari alandan oluşacak şekilde inşa edilecek olan Ataşehir Gold projesinin lansmanına başladı.

Klimalı, beyaz eşyalı, mutfak dolaplı, oturmaya hazır halde teslim edilecek olan Ataşehir Gold projesinde 108 adet 4,5+1 daire ve 12 adet işyeri bulunuyor.

Örnek dairesini Uğur Çadırcı'nın ofisinde sergilediği Ataşehir Gold projesinde bankasız ve faizsiz 10 yıl taksitle satışlar başlarken, tapu işlemleri de derhal yapılıyor.

ataşehir uğur çadırcı

 

ataşehir uğur çadırcı

 

ataşehir uğur çadırcı

 

ataşehir uğur çadırcı