Şanlıurfa Merkeze İkinci Bulvar Geliyor

sanliurfa-merkeze-ikinci-bulvar-geliyor

Şanlıurfa Merkeze İkinci Bulvar Geliyor
05.09.2015    |   Bu Haber 1245 kez okundu.
Paylaş:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki trafiği rahatlatmak için Atatürk Bulvarına paralel açtığı 18 Mart Caddesi genişletilerek bulvara dönüştürüyor.

Büyükşehir Belediye ekipleri daha önce  ulaşıma açılan Akçakale Yolu kavşağından Abide Kavşağına kadar olan yolda genişletme çalışması başlattı.

Söz konusu yolu 25 metreden 35 metreye çıkaran ekipler genişletme yaptığı kısımda asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Çalışmaları gece yarısı yerinde inceleyen Büyükşehir Vekili Ahmet Kaytan, söz konusu bulvarın Şanlıurfa trafiğini ciddi seviyede rahatlatacağını söyledi.

Bulvarın açılması Şanlıurfa için bir devrim olduğunu belirten Kaytan, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların gece yapıldığını kaydetti.

Çalışmaların bitmesi ile birlikte bölge çehresinin değişeceğini ifade eden Kaytan şunları kaydetti:

"Bu yolda emeği en çok olan Sayın Celalettin'dir. Burada gerçekten onun emeği oldukça fazladır. Bu çalışmalara imza attığı için kendilerine teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımız güzel temeller attı, güzel işler yaptı. Biz "durmak yok, yola devam" diyoruz. Aynı ekiple işbaşındayız çalışanlan arkadaşlarla birlikte gece gündüz Şanlıurfa için çalışıyoruz. Ben gecenin bu saatinde burada çalışan arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum."