Fakıbaba; 30'un Üstünde Muhtar Evi Yaptık

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, mahalle gezileri kapsamında Batıkent(TOKİ) Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu. Bazı birim amirleri ve birim sorumlularıyla birlikte kentin TOKİ semtine giden Başkan Fakıbaba, burada yürütülen hizmetleri yerinde gördü ve mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulundu. Başkan Fakıbaba’ya mahalle sakinleri hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Fakıbaba; 30'un Üstünde Muhtar Evi Yaptık
19.08.2013    |   Bu Haber 1069 kez okundu.
Paylaş:

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, mahalle gezileri kapsamında Batıkent(TOKİ) Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu.

      Bazı birim amirleri ve birim sorumlularıyla birlikte kentin TOKİ semtine giden Başkan Fakıbaba, burada yürütülen hizmetleri yerinde gördü ve mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulundu. Başkan Fakıbaba’ya mahalle sakinleri hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

 

FAKIBABA :30’UN ÜSTÜNDE MUHTAR EVİ YAPTIK

 

 

    Şanlıurfa Belediyesinin 1’ i Batıkent Mahallesinde(TOKİ) olmak üzere 30 civarında muhtar evi yaptıklarını ifade eden Fakıbaba TOKİ de birbirinden güzel çalışmalarla vatandaşın yüzünün güldüğünü söyledi.

 

 

    Parkları, yeşil alanları, yolları, semt pazarları ve semt sahalarının yanı sıra şelalesiyle Şanlıurfa’nın yaşanabilir bir mahallesi haline gelen Batıkent’te(TOKİ) incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba “Muhtarlarımız demokrasinin bir ayağıdır. Onları önemsiyoruz. Uygun olan mahallelerde 30 civarında muhtar evi yaptık. Yapmadığımız mahallelerde muhtarlarımızın yeri zaten varmış. Mahallelerimizi dolaşıyoruz. Geziyoruz halkla beraber oluyoruz. Halkın problemlerini soruyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor.  Yani TOKİ’de Kadın Destek Merkezi, Çok Amaçlı Salon, Semt Pazarları, Semt Sahaları, Parklar yani gerçekten yaşanabilir insan için gerekli olan nelerse onları yapmaya çalışıyoruz. Ama Allah’ın izniyle halkın vermiş olduğu oy bizim için namustur ve bunun hakkını görevimizin son saniyesine kadar ekip olarak yapıcağız. Çünkü Urfalılar her şeyin en iyisine layık.”dedi.

 

 

     Mahalle sakinlerinin dilek ve temennilerini dinleyen Başkan Fakıbaba, yaklaşık 1 saatlik süren gezi sırasında çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.